English Philology

WASZE FORUM LUDZISKA

• Nie jesteś zalogowany.
  • Polecamy: Komputery

#1 2008-08-29 22:03:50

Brzoza

Użytkownik

4093016
Call me!
Punktów :   

Problem

Wiesz, ja się nie kłócę. To ten człowiek ciągle ma do mnie jakieś wąty. Jestem ugodowym człowiekiem i nie idę w zaparte, a już na pewno nie przywdziewam rękawic bokserskich.
Jeśli coś do mnie masz, nie lubisz mnie, czy co, to chociaż daj sobie siana i nie okazuj tego w taki sposób, bo ja się nie staram ci ubliżać, a że nie daję sobie w kasze dmuchać i nie jestem uległą, głupią dziewczynką nie musi ci odpowiadać. Czym innym jest pośmiać się wspólnie, a nabijanie się z kogoś i wbijanie szpili.
Poza tym uważam, że za poważnie bierzesz pod uwagę termin "trzymania porządku' na forum. "" - moja buźka była wymowna, co mogłam więcej dodać.

__________________________________________________________________________________________________________________

Pisze w Twoim poscie bo nie chce bez potrzeby w nie tym miejscu co trzeba sobie "brudzic" wybacz ze jestem pedantyczny po pierwsze to nie ja wojne zaczalem .... moge Ci przypomniec ... a pozatym to nie ja mam ciagle "waty" bo to Ty walczysz bez przerwy ze mna niewiem o co Ci od poczatku chodzi wiesz to jest tak ze lubisz sie przywalac nie przywdziewasz rekawic bokserskich ? przypomniec przypiepsz o nic do szymona o jego opis ? i jeszcze pochwalenie sie dzielem ? moge przypomniec jak mnie po tym jak zrobilem Ci prace na informe jeszcze zostalem przez Ciebie zjebany bezpodstawnie i nazwany szowinistyczna swinia ? mam przypominac dalej ? obrazic sie o rekawice bokserskie ? to dopiero trzeba byc dzieckiem wiesz naprawde i robic z tego wielkie widowisko lubisz byc maria magdalena co ? nie jestem bez grzechu ale post w nowych uzytkownikach przypomniec ? niestety nie zacytuje doslownie ah admin i jego "przezabawne" zarty pewnie i tak skasujesz tego posta - rzucalem Ci sie do gardla wtedy jak nic ze musialas mi dojebac poprostu mmmm tak czesto az ociekam nienawiscia do Ciebie ze przelalem to na painta i powstaly rekawice bokserskie nie sadzisz ze bagatelizujesz wszystko troche Ty jestes ugodowa ? tym mnie zagielas jestes ostatnia osoba ktora odpusci nie starasz sie mi ublizac ? juz mi naublizalas o ile nie pamietasz to ze nie jestes ulegla i bla bla dziewczynka hah a czy ja chcialem sobie Ciebie poustawiac ? wolnosc Tomku w swoim domku ale jak walczysz ze mna to odpowiadam i wyobraz sobie ze Twoje wygorowane mniemanie o sobie jest przesadzone a ta " " buzka byla tak potrzebna niesamowicie ze sobie nie umiem wyobrazic jak moglem ja skasowac wiesz co to jest offtopic ? to to samo co spam zaloz sobie watek w Uwagach pt Gorzkie Zale i tam mi wbijaj ile Ci wlezie

Ostatnio edytowany przez Brzoza (2008-08-29 22:07:00)

Excuse me, but I just have to explode. Explode this body off me. Wake-up tomorrow, brand new, a little tired but brand new.
- Pluto, Björk

#2 2008-08-30 20:31:17

Brzoza

Użytkownik

4093016
Call me!
Punktów :   

Re: Problem

Wiesz, jak dla mnie takie forum nie potrzebuje rygoru, każdy spamuje w każdym topicu, a lubisz czepiać się tylko do mnie. Poza tym specjalnie wydzieliłeś wątek, by inni się nie mogli udzielać.
Do Szymona się przyczepiłam podstawnie, bo ile można przeżywać jak mrówka okres jeden w-f, który jest ogólnie w Większości sytuacji najmniej problematyczny.
Co do Ciebie łatwo jest ci napisać na forum, że cię zwyzywałam, kiedy inni ludzie nie mają obrazu przebiegu rozmowy. Nie lubię, jak ktoś robi ze mnie idiotkę. Swoją drogą, że zrobiłeś dla mnie pracę na informatykę, bo wierzyłam, ze zrobisz to lepiej i szybciej, a tak naprawdę nie kiwnąłeś palcem, by chociaż starać się, by wszystkich prace się od siebie różniły i tak naprawdę miałam więcej zachodu z poprawianiem tego niż gdybym sama się za to zabrała, a jeszcze przy tym odzywałeś się w takim tonie, że zasłużyłeś na Szowinistyczną Świnię.
Poza tym, zachowujesz się na tym forum jak pan i władca nie dopuszczając innych z roku do niego, a trzymamy się przecież w większym gronie.
Co do samych rękawic, czułam się i czuję urażona, bo karykaturalnie to nie jestem ja, to jest twój wycinek rzeczywistości, a jak się zabierasz za to, by kogoś scharakteryzować to mógłbyś bardziej obiektywny, a nie stronniczy, jak to zaznaczyłeś.
Poza tym wygórowanego ja nie mam o sobie. Ciebie zwyczajnie nie można skrytykować, bo zaraz się obrażasz i odcinasz w chamski sposób, nie potrafiąc się obronić przede mną prosto w oczy. Widać sam masz problem z mniemaniem o sobie, skoro tak łatwo ci przyszło dojście do wniosku, że mam zbyt wysokie mniemanie o sobie - poza tym, co ty o mnie wiesz? Znasz mnie w ogóle? Po kilku scenach potrafisz to tak świetnie sobie wyklarować. To jest zwykłe ocenianie, widzi mi się.

Excuse me, but I just have to explode. Explode this body off me. Wake-up tomorrow, brand new, a little tired but brand new.
- Pluto, Björk

#3 2008-08-30 21:04:26

Cypher

Administrator

9007300
Punktów :   

Tak wiec zdanie o Tobie wyrabiam sobie nie tylko z wlasnego doswiadczenia z Toba. Kolejna sprawa jest to co teraz napisalas "ze zrobisz to lepiej i szybciej" zauwazylas ze jakos nic sie nie stalo ze prace byly podobne do siebie ? ale za to kazdy kto chcial dostal odemnie pomoc zawsze jak potrafie to pomagam to co zrobilas Ty to byla poprostu niewdziecznosc. Szowinistyczna Swinia ? Wedlug mnie to jest termin uzywany gdy ktos prawi kobiecie seksistowskie uwagi nie przypominam sobie czegos takiego moze Ty to widzisz jako ze facet sie pastwi nad bezbronna dziewczynka ? Juz Ci wtedy napisalem ze nie traktowalem Cie jak idiotke ale widac poprostu Cie to draznilo. I nie widze tego pan i wladca forum. Gdzie to jest ? Pokazesz ? Nie dopuszczam nikogo do niego ? Co bys chciala ? Admina Ci dac o to Ci chodzi moga robic co chca ile chca praktycznie kogo nie dopuszczam do forum powiedz mi ? kazdy kto chcial sie zalogowac zalogowal sie i ma pelne prawo do kozystania z niego. Zrobilem to dla grupy maja free for all a posty usuwalem juz kilku osobom i o spamie rzucalem tez kilku osobom wiec nie wiem czemu ciagle twierdzisz ze do Ciebie sie ciagle rzucam. Zauwazylas jak Tobie jest latwo kazdemu wytknac kazdego zbluzgac bo Ci cos nie pasuje a jak Tobie sie cos powie to sie rzucasz. Ja sie obrazam ? Ja tego nie zauwazylem  kurde ale moze slepy jestem ... Bardziej obiektywny byl ten obrazek ? Wiesz to byl moj punkt widzenia i nie tylko moj tak wlasnie Cie widze taki wizerunek siebie mi pokazujesz ... Mnie nie mozna skrytykowac ? Tutaj mi dowalilas ... Wiesz mozna mi wrzucac ile wlezie ja nie biore rzeczy do siebie. Odcinam sie w chamski sposob ? Moze nie widzisz ale zasluzylas sobie. Co do opisu Szymona wiesz jest duzo ludzi ktorzy maja ten sam opis nawet miesiac bo im sie zmieniac nie chce a Ciebie to tak gryzlo w oczy ? Twoje feministyczne opisy mnie gryza czasem w oczy ale jednak widzisz nie jestem taki chamski zeby je skomentowac chociaz teraz zasluzylas sobie na wytyk. Specjalnie wydzielilem ten watek tak bo nie bedziesz mi w poscie z moimi komiksami tego pisala i wiesz duzo osob spamuje fakt ale w swoich watkach ale Ty jestes na tyle bezczelna zeby pisac jak juz wspomnialem w nowi uzytkownicy .. cos Ci to mowi ? O wow to jest watek dla nowych uzytkownikow nie potrzeba tam Twoich ambitnych komentarzy widzialas zebym skasowal kiedys post Twoj np z ognisko albo cos w tym stylu ? Bo ja sobie nie przypominam. I czemu ciagle i wciaz robisz ze mnie siebie ? Umiesz mi to wytlumaczyc ? Aham i musze wrocic do tej pracy z informatyki wiesz co jestes bezczelna poprostu wiesz ja nie mam w zwyczaju jak Ty w twarz komus rzucac bledy i wyzywac za inne przekonania niz ja posiadam Ty masz i doskonale to widzialem. Wiesz to co Ty robilas w stosunku do przedmiotu informatyka .. wiesz smiac mi sie chcialo. Czemu bezpodstawnie robisz z siebie niewiadomo kogo ? Nie skonczylas nawet pewnie tej strony co koles kazal na pseudo kolokwium zrobic ... najpierw bylo z Twojej strony HTML jest prosty itd itp nie zrobilam bo Asce pomagalam i wielki bulwers wiesz co moglas sobie darowac czemu robisz z siebie taka Wszech Kobiete wyobraz sobie zrobilem swoja prace w tym czasie odpowiadalem od czasu do czasu Lucjanowi jeszcze patrzac na jego monitor zeby patrzec czy sie nie myli potem pomoglem jeszcze kilku osobom i po wszystkim nie robilem z siebie geniusza tylko poprostu bylem zadowolony ze skoro umiem to moglem pomoc i zawsze kazdemu pomoge Ty widocznie nie.. Z ta praca wiesz co wtedy tez mi sie smiac chcialo i moglem powiedziec ze Ci nie zrobie tego za to Twoje wlasnie cwaniakowanie co bylo przed tym ? Aham pamietam "ta praca nie jest taka trudna chwila roboty a strona to banal" niewiem czy takich slow uzylas ale dokladnie tak to brzmi w Twoim wykonaniu ... Potem co ? Bartek zrobisz mi ? i to nie byla prosba nawet z Twojej strony tylko napisalas to takim tonem jakbym nie mial innego wyjscia i zadasz tego odemnie ale ok zrobilem a najlepsze Twoje tlumaczenia bo cos mam nie tak z kompem ale skapnelas sie ze cos jest nie tak dzien albo dwa przed oddaniem pracy tak ? moze to poprostu lenistwo z Twojej strony co ? wiesz nawet jezeli zrobilem to tak sobie kazda strona byla prawie identyczna ale poswiecilem dla grupy czas robiac to i poswiecilem bardzo duzo tego czasu zeby cala prace zrobic Tobie niewazne czy Ci sie kolory czy cos nie podobaly zadania byly zrobione dobrze i nie wciskaj mi ze musialas poprawiac ... strone wielka łaske zrobilas ze pozmienialas skoro taka swietna jestes ale wiesz co nawet jezeli musialas poprawic to ja poswiecilem temu czas a Tobie go zaoszczedzilem wiec wedlug mnie troche wdziecznosci mi sie nalezy ksiezniczko a potraktowalas mnie jak swojego robola ... nie lubie takiego traktowania ze zrobie szybciej ? ile Ty bys nad tym siedziala jak mozesz komus stawiac wymogi ktorych sama nie spelnilabys powiesz mi ? to co robisz jest perfidne poprostu. Co to wogole za tekst na koncu "co ty o mnie wiesz? Znasz mnie w ogóle? Po kilku scenach potrafisz to tak świetnie sobie wyklarować. To jest zwykłe ocenianie, widzi mi się." wiesz wrazenie buduje sie na pierwszym kontakcie a Ty mi dalas tych swoich pokazow kilka wiec jakie mam miec wrazenie o Tobie co ? powiedz mi ? czy musze Cie wogole znac skoro widze co robisz ? musze ? nie wydaje mi sie ... aham przepraszam ze tak chaotycznie ale musialas sie chwalic wielkim dopierdoleniem szymonowi innym ? taka bylas z tego dumna ze sie do niego przywalilas ? gratuluje Ci wiesz ... czasem bijesz sama siebie na glowe.... aham dodatek jeszcze jeden ... zauwazylem teraz moze i moja slepota nie pozwolila mi tego przyswoic wczesniej ... trzymamy sie w wiekszym gronie ... wiesz co poprostu czasem nie masz sie do czego przyczepic nie ? no powiedz nie masz co ? czemu tylko Ty masz takie problemy ? chcialem poprostu zeby to bylo miejsce dla naszej grupy wyobraz sobie ze inne grupy maja swoje wlasne fora wiedzialas o  nich wogole ? o ding dong NIE ! kiedys o tym rozmawialem z kilkoma osobami i postanowilismy ze to jest nasze forum "klasowe" przykro mi jezeli Ciebie to razi w oczka

You will respect my authority xD

#4 2008-08-31 08:34:47

Luciano

Czekoladowy Miś

4084984
Punktów :   

Muszę przyznać że to się już wymyka z poza kontroli Dali byście sobie oboje już na luz z tym wytykaniem sobie wad i obrażanie się na siebie bo to kuje w oczy jak wchodzę na te forum. Wczoraj przed snem przeczytałem te zajebiście długie posty i powiem tyle że nie mam zamiaru się stawiać po którejś stronie tego głupiego konfliktu i nie mieszajcie mnie w to pytając co ja o tym myślę. Wiecie że was oboje bardzo lubię i nie chciał bym żeby któreś z was mnie opieprzało przez tą waszą małą bitewkę... Naprawdę szkoda nerwów nie tylko waszych ale wszystkich z naszej paczki bo to na bank nikogo nie cieszy taka ostra wymiana zdań.

Kurde Faja! Gdzie mój browar?!

#5 2008-08-31 09:34:45

zero212

Wanilla

1387860
Punktów :   

Popieram Lucjana jeśli chodzi o tą sytuacje, nie chce mieć w grupie 2 obozów jesteśmy zespołem i niech tak będzie to końca może uda się wam dojść do jakiegoś porozumienia ?

#6 2008-08-31 12:32:57

Deva

Użytkownik

Punktów :   

Z początku nie chciałem się mieszać, ale skoro już padły wpisy Luca i Simona, to powiem tyle: publiczne pranie brudłw nie jest ani miłe, ani fajne, ani nic nie daje, poza zaognieniem konfliktu.
Zakopcie topór wojenny i wracajcie do naszej małej, kochającej społeczności Andrzejów

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
       ~@#$%&^De Andrzejs Team^&%$#@~
        ### Andrzej vel Ryszard Bliźniak ###
   $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

Stopka forum

RSS