WASZE FORUM LUDZISKA
HAHAHAHAHAHHHAAHa Dżoana jaka to polewa z tego była Dała nam 3(!) raz to samo!
W ogóle nas teraz głęboko w odbytnicy miała, nie robiła patroli tylko siedziała i się rozkładała na tym swoim foteliku
Jak tego nie zdam, to sobie fifara utnę bo takiej życiowej szansy nie można spieprzyć bez kary
Kurde fakt, to byla poprawka mojego życia. Ściągalem w tak nie wygodnej i nie ergonomicznej pozycji ze mi dupa i noga zdrętwiala i myślalem, że nie wyjdę z sali. Czad po prostu. Oby więcej takich warunków jeśli już muszą być
Będę się okladal batem po nagich plecach i opisywal obrazek
Kurwa Grzesiu, to ja po to siedziałem dodatkowe 15 minut na sali bo ci wrzody na dupie przeszkadzały? Siedziałeś za mną więc mogłeś ściągać normalnie po lucku a nie bawić się w Strangera, a jak już się bawisz w to to ma ci drętwieć ręka a nie noga
nie no masakra,szok i wszystko inne po kolei,że ta kobita dała to samo wielkie Bóg zapłać i oby zapomniała przygotować wersje B,w innym przypadku mam zagwarantowane spotkania z p.cuprych we wrześniu...myślicie że czekoladki mogą pomóc
Cepu stranger byl najpierw potem zacząlem pisać wiec musialeś siedzieć a drętwienie nie chcialo ustąpić
Bez kita trzeba zacząć kolować ściągi na nadciągające kolo z gramy bo będzie lipsko
Zrobię jak odzyskam podręcznik.
Jeśli i ja nie zdam to sobie coś odetnę, ale nie zetnę się na łyso, bo tylko kurwica mnie strzeli.
To obcinamy sobie coś wzajemnie. Ja coś Tobie, Ty coś mi Pani Brzozo
Buhahahaha! Dobra, dobra, Dżoana, nie zgrywaj się :>.